Wat is de beste pre workout?

12 november 2021
beste pre workout

In deze blog lees je meer over pre-workouts en pre workout supplementen. De pre workout is een must voor in elke routine en kan je training maken of breken. Wil je weten wat het beste pre-workout supplement voor jou is, lees dan verder!

Creatine

Creatine is een aminozuur dat ervoor zorgt dat je spieren sneller groeien en herstellen. Het wordt door bodybuilders gebruikt om hen te helpen hun maximale potentieel te bereiken tijdens trainingen, dus pre-workouts bevatten vaak creatine voor extra kracht en uithoudingsvermogen. Het wordt vaak beschouwd als het meest populaire pre workout supplement, vanwege de potentie om kracht en kracht te vergroten. Dit wordt ook ondersteund door onderzoek, waaruit blijkt dat het veilig de spiermassa en de trainingsprestaties verhoogt.

Cafeïne

Iedereen houdt van cafeïne! Het is een veelgebruikt pre workout supplement omdat het de energie en focus verhoogt, wat kan leiden tot betere trainingsprestaties. Veel pre-workouts bevatten veel cafeïne om je dat extra zetje te geven dat je nodig hebt voordat je naar de sportschool gaat of gaat hardlopen. Iedereen reageert anders op verschillende doses cafeïne, dus het is in je eigen belang om te zien wat het beste voor jou werkt.

Nitraat

Nitraat zit in veel groenten, zoals spinazie, rode biet en rapen. Het zorgt ervoor dat je bloedvaten verwijden en ontspannen, wat de zuurstoftoevoer naar je spieren verbetert. Dit is goed nieuws voor pre-workouts met nitraten, omdat het betekent dat je meer herhalingen zult bereiken tijdens een training, omdat je spieren minder vermoeid raken. Minder vermoeidheid betekent meer lichaamsbeweging, wat zal leiden tot een snellere algehele verbetering.

LEES MEER  Zorgen voor je lichaam

BCAA's

Minder bekend onder de naam vertakte aminozuren, wordt dit pre workout supplement vaak aangetroffen in eiwitrijke voedingsmiddelen. BCAA's zijn nuttig voor pre-workouts omdat ze voorkomen dat je lichaam spieren afbreekt en het uithoudingsvermogen tijdens een training kunnen verbeteren. Sommige onderzoeken hebben ook aangetoond dat deze aminozuren ook mentale vermoeidheid kunnen verminderen.

Of je nu je eigen dieet probeert samen te stellen op basis van deze supplementen, of je koopt een kant-en-klaar pre workout mengsel, pre workout supplementen kunnen een nuttige aanvulling zijn tot jouw workout routine en behoren zeker tot de pre workout kopen.

beste pre workout

Recente berichten

5 maaltijden voor spieropbouw

Bodybuilding tips voor beginners

Spirituele massages

Vleessoorten met veel eiwitten