Spirituele massages

8 juni 2023

Ben jij bezig met spiritualiteit of vind je jezelf een spiritueel persoon? Houd je daarnaast ook van massages om helemaal tot rust te komen en om te ontspannen? Een spirituele massage is een combinatie van beide! In deze blog lees je wat spirituele massages zijn en wat het precies inhoudt.

Wat is een spirituele massage?

Een spirituele massage is een combinatie tussen een ontspanningsmassage en een reiki behandeling. Doordat je twee behandelingen samen combineert, heeft dit als doel om een verdere ontspanning te ervaren dan bij een normale ontspanningsmassage.

Wat houdt een spirituele massage in?

Een spirituele massage houdt in dat er druk wordt uitgeoefend op je spieren én dat er een energie overdracht plaatsvindt. Tijdens de massage wordt er olie gebruikt voor op je lichaam die vermengd is met ethische geuren zoals lavendel, rozemarijn, eucalyptus of citroen. Door het gebruiken van de juiste geuren tijdens een massage wordt de beleving van de massage vergroot. Daarnaast zorgen de oliën voor een aangename geur op je huid. De geuren van de oliën en de reiki behandelingen zorgen ervoor dat belemmeringen in je energie worden weggenomen in je lichaam. Hieronder leggen we je uit wat een ontspanningsmassage is en een reikibehandeling:

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is de meest bekende soort van massages. Het doel van deze massage is om je lichaam tot volledige ontspanning te krijgen door druk uit te oefenen op de spieren. Voordelen van een ontspanningsmassage zijn dat het je spieren soepeler maakt en dat de spierkramen die je ervaart minder worden. Je bloedsomloop en de afvoer van vocht en afvalstoffen worden op gang gebracht door de bewegingen. Daarnaast geef je je weerstand en immuunsysteem een boost met een ontspanningsmassage.

LEES MEER  Sneller spierherstel? Eet en drink dan deze 9 dingen na het sporten!

Reiki behandeling

Een reiki behandeling zorgt ervoor dat jouw lichamelijke klachten worden verholpen, maar ook eventuele mentale, emotionele of spirituele klachten. De betekenis van Reiki is energie overdacht. Door een reiki behandeling krijg je een energieoverdracht dat zorgt voor een herstellend vermogen om je klachten te verhelpen. Ben je geïnteresseerd in een reiki behandeling? Probeer een reiki behandeling in Limburg!

Vond je deze blog leuk om te lezen? Lees dan ook "Een ijsbad of een warme douche nemen: wat is de beste herstelmethode?"

Recente berichten

5 maaltijden voor spieropbouw

Bodybuilding tips voor beginners

Vleessoorten met veel eiwitten

Snellere spiergroei door SARM’s