Het African mango supplement

24 november 2021
African mango

Het African mango supplement is een van de nieuwste supplementen in de afslankingsbranche. Het supplement bevat Afrikaanse mango-extract met afslankende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn zeer krachtig. Het supplement heeft sinds kort de markt op zijn kop gezet en is zelfs nu verkrijgbaar in Europa. Het supplement bestaat uit een natuurlijk extract van Afrikaanse mangozaden. Deze zaden dragen onder meer bij aan een betere verbranding van vetweefsel, zorgen voor een verdrijving van schadelijke giftstoffen uit het lichaam, verminderen eetlust en verlagen het cholesterolpeil.

Samenstelling

Het African mango supplement is gebaseerd op de Afrikaanse mango. Deze mango staat bekend om zijn rijke hoeveelheid vitamines en mineralen. De zaden en de vruchten bevatten een grote hoeveelheid vezels. Deze vezels dragen bij aan een verzadigd gevoel. Doordat je verzadigd bent heb je ook minder eetlust waardoor je dus automatisch minder gaat eten. In het African Mango supplement zitten veel ingrediënten. Zo zit er onder meer vitamine c en e in. Maar ook de vitamine B6 en K kun je in dit supplement vinden. Daarnaast zit er polyfenolen in, provitamine A, koper, kalium en 17 aminozuren. Ook zitten er verder nog b vitaminen in en omega 3,6 en een meervoudige onverzadigde vetzuren.

Polyfenolen

De polyfenolen hebben een wonderbaarlijk effect in dit supplement. Dit zijn een reeks organische chemische stoffen die worden gebruikt bij de behandeling van diverse kwalen. De mix van de polyfenolen vitamines en mineralen in de Afrikaanse mango deblokkeert op doeltreffende wijze de cel receptoren. Het verhoogt de vatbaarheid voor de werking van leptine en insuline en beschermt tegen de vorming van nieuwe vetcellen. Het lichaam kan door polyfenolen eerder opgeslagen vet opgebruiken en de aanmaak van nieuw vet voorkomen.

LEES MEER  Snellere spiergroei door SARM’s

Werking

De werking van het supplement African mango is wetenschappelijk aangetoond. Dit is namelijk onderzocht in een klinische studie van de universiteit van Yaounde. Dit is een universiteit in Kameroen. In 2005 is de doeltreffendheid van dit product al aangetoond en nu jaren later is het eigenlijk pas echt ontdekt. De deelnemers die dit getest hebben hadden uiteindelijk een gewichtsverlies van 5,26%.

Aanschaf

Het African mango supplement kun je zelf aanschaffen via internet. Je krijgt het dan opgestuurd en dan kun je het zelf gaan gebruiken. Je zult zelf de voordelen ervaren en zien dat het supplement inderdaad heel krachtig is.

Recente berichten

5 maaltijden voor spieropbouw

Bodybuilding tips voor beginners

Spirituele massages

Vleessoorten met veel eiwitten