De motivatie die je zoekt

13 juli 2021
Personal trainer fitness Hengelo

Je bent weer begonnen met trainen. In het begin gaat het lekker en zit je lekker in je schema. Maar af en toe komen er al dagen dat je even geen zin hebt, of een andere afspraak hebt. Dit is vaak het begin van het dat je steeds vaker denkt, ik ga morgen wel weer. En na een tijdje kom je erachter dat je alweer een week niet hebt getraind. Zeker wanneer je zelfstandig traint in de fitnes of met hardlopen is die kans groot dat je trainingen overslaat. Terwijl dit juist het moment zijn dat je moet doorzetten.

Ze zeggen niet voor niks dat je niet meer kan stoppen wanneer je volledig in het trainingsritme zit. Het gevoel wat je telkens hebt na een lekkere training wil je dan blijven voelen en ga je geen training meer overslaan.

Hulp van een personal trainer

Door te starten met behulp van een personal trainer krijg je de motivatie om door de eerste moeilijke periode heen te komen. Samen maak je een plan van aanpak met het einddoel in zicht. Naast dat je niet zelf alles hoeft uit te zoeken, krijg je ook oefeningen waar je zelf nooit aan had gedacht. Bij fitness Hengelo kunnen ze jou hierbij goed helpen.

Zo zal jouw training meer gevarieerd worden wat het leuker maakt om vol te houden. Voornamelijk omdat elke training anders is en het geen monotoon gevoel geeft omdat het elke keer hetzelfde is. Hierdoor wordt het makkelijker om de trainingen door te zetten en jouw einddoel te bereiken. Waarbij je daarna verder kan kijken naar het volgende doel om te behalen.

LEES MEER  De voordelen van een massage gun

De juiste technieken

Wanneer je alleen traint is het soms moeilijk te zien of je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Zeker wanneer je geen grote spiegel hebt om jezelf in te zien. Wanneer je niet de juiste techniek aanleert is er kans dat je meer schade aan je lichaam doet dan je zelf in de gaten hebt. Met behulp van een personal trainer weet je zeker dat je de technieken goed gaat aanleren. Bij fitness Hengelo kun je ook de hulp krijgen van een personal trainer.

Hij kan namelijk aanwijzingen geven als je de oefening anders moet aanpakken. Naast dat je de juiste technieken leert is je trainer ook een stok achter de deur. Hij zal je altijd meer tot het uiterste laten trainen. Waarbij je zelf eerder zal opgeven omdat je al moe bent. Zo zal je eerder je einddoel halen dan je zelf denkt.

Recente berichten

5 maaltijden voor spieropbouw

Bodybuilding tips voor beginners

Spirituele massages

Vleessoorten met veel eiwitten